hem om tva dagar :(


hej just nu sitter jag vid en data har pa hotellet. det ar verkligen jattefint vader har det ar typ 35 grader i skuggan och sen sa nagra har pa hotellet att det var 30 grader i havet jette harligt ! men jag kommer blogga mer nar jag kommer hem om tva dagar / maja :)

mallorca


hej, förlåt att jag inte hunnit blogga på några dar men det har varit jätte mycket nu när skolan börjat, egentlig har vi inga läxor denna veckan med eftersom jag åker till mallorca imån så har jag haft lite göra ;) men det ska bli bätte när jag kommit hem. Och så ska ni självklart få en massa bilder också :) Men nu ska jag packa färdigt vi hörs om en vecka eller om jag hinner blogga lite fort imån på morgonen men vi får se / maja :)


lillasyster :)

5 SANNINGAR

1. jag har ett stift i handen som jag har haft i 3 år.

2. jag gick på ridskola när jag var liten men slutade för jag tyckde att det var tråkigt.

3. jag ÄLSKAR att baka.

4. när jag var liten var jag jätte rädd för motorsyklar, haha :D

5. jag använder alltid vattenfast mascara.


är vi inte för coola ? haha :D

sööööndag

hej, idag gick jag upp vid klockan 6 för att min storasyster skulle tävla, så jag är jätte trött nu. Lite senare ska jag börja packa lite eller jag ska iaf kolla igen vad jag ska ha med mig på fredag :) men imån så börjar skolan shit vad snabbt lovet har gått :o men nu ska jag spela mario kart med syster / maja :)


en bild på en häst från förra gången vi var i mallorca tyckte synd om dem där i varmen.

släktkalas


hej, jag hann aldrig blogga igår eftersom min lillasyster fyllde år :) Lite senare ska vi ha släktkalas för henne.

åhhh om två dagar börjar skolan :( fast det ska faktist bli ganska kul att träffa kompisarna igen och så börjar man ju på en ny skola :) och sen längtar jag till fredag för då åker jag till mallorca :D Men nu ska jag göra mig iordning / maja :)


jag och söta Lovis :)

Fredag!

hej,det har varit en dålig uppdatering men jag har inte haft något att skriva om.men idag ska jag o familjen kolla på fotboll vi va biljetter:) det ska bli rätt roligt att se hur det ser ut där inne :) och snart börjar skolan :/  men nu har jag inget mer att skriva om.
/Ebba:)
min hund Stella :)

dålig uppdratering!


just nu är det väldig dålig uppdratering här på bloggen eftersom det är ju bara 4 dagar kvar på lovet, så man måste ta vara på dom sista dagarna :) Men jag lovar att det kommer bli bättre när skolan börjar :) 
Idag så har jag bakat kärleksmums känner att jag har bakat väldigt mycket på sista tiden, haha :D men nu måste jag hitta på något annat än bara sitta här / maja :D


selma ( min hund om ni inte visste ) :D

bakdag


hej, idag har jag bakat lite till elnas ( lillasysters) födelsedag som fyller år på fredag :)
hann ju aldrig blogga igår för jag var uppe i stallet och sen var vi ute och åkte på kvällen./maja :)
sötnosar <3

cupcakes


hej, igår så bakade ju jag och storasyster cupcakes dom blev sådär, haha :D
Men idag så har jag inte gjort så mycket har typ varit med mormor och morfar och kollat på ett hus :)

aja här får ni en bild på en utav capcakesen / maja


har inte bloggat på länge

hej, jag har inte bloggat på länge men jag har inte haft ngt att skriva om :( men igår kväll va vi o kollade på rolandz :/ det va inte så jätte kul menmen.
/Ebba

två veckor kvar :)

hej, igår var det precis två veckor kvar tills vi åker till mallorca :) LÄNGTAR ! :D / maja

hotellet vi ska till:


ska bli grymt skönt :)


snabbt inlägg

hej, snart ska jag och storasyster cykla till ica och köpa lite grejer för att vi ska baka cupcakes. lägger in bilder på de sen om dom blir bra :) / maja


en utav ALLA bilder från i torsdags, resten kommer nån annan gång :)

fredag

hej, måste bara säga att det var jätte kul igår med en massa bra artister specielt Ulrik och Eric saade <3 Fick en massa bilder så dom kommer upp lite senare idag :) men nu ska jag städa rummet / maja :)



jag lyckades att få tag i en tröja som de kastade ut från scenen :)

HEJ

hej, just nu fixar jag mig jag ska ringa maja snart. jag har inget att skriva om nu men det kommer kanske ett inlägg när jag är med maja :)
/ebba

Rix fm


hej, idag är det ju rix fm festivalen :) Ska gå men ebba och maja fogby. jag vet inte redigt när vi ska åka in men ska iaf va med ebba lite innan så då ska vi nog blogga lite också :) men nu ska jag äta frukost. vi hörs senare / maja :)





bildbomb!

har ingenting att göra just nu så därför tänkte jag lägga ut en massa bilder från när ebba (storasyster) fotade oss idag :)




snyggt med rosa foppa, haha :D





















har verkligen hur många bilder som helst men jag orkar inte lägga upp alla nu så det kommer nog en del 2 nån annan dag / maja :)

presentiation

hej, nu har jag och ebba skaffat en blogg tillsammans. Båda är 12 år gammla och gillar att dansa. I bloggen kommer vi att skriva om vår vardag och om dansen och så kommer det att komma en massa bilder såklart :) Men nu ska jag plocka fram lite kläder tills imån eftersom det är rix fm festivalen :D / maja 



söt bild på mig o ebba ( oredigerad)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0