sjuk

hej idag är jag sjuk inte alls roligt har ont i huvudet och är torr i halsen :O
idag har jag bara vilat kollat tv och sutit vid datan :/ igår var det dans :)
nu ska jag kolla lite annat på datan och sen hoppas jag att maja börjar blogg för det blir mycket roligare då :)
har inga nya bilder :(
/Ebba

medryttare

hej, idag har jag varit i skolan och dagen i dag gick rätt fort:) sen tog jag bussen hem och i går var papppa och jag på skälby och frågade ifall jag fick börja rida sen sa jag att jag ville bli medryttare och så sa hon att jag fick det vi skulle ringa och fråga efter en tid så pappa ringdeidag.så skulle jag dit på måndag men pappa får ringa och be om en nu tid imorgon. jag måste göra typ som ett uppridningsprov :) jag längtar efter det men nu har jag inget att skriva om hej då:)
jag har inga bilder på oscars dator tyvärr :/
/Ebba

varit ute

hej nu har jag och familjen varit ute med vår hund. det var rätt skönt att vara ute och gått en sväng :) men idag har jag varit i skolan och vi slutade vid 12:05 :) skön dag idag eller varje torsdag :) men jag har inget att skriva och jag måste uto fota någon dag just nu har jag ingen bild menmen :/
en väldigt suddig bild sen i sommras :)
/ebba

Väntar på Maja

hej just nu väntar jag på Maja för hon ska komma hit innan sen ska vi gå till dansen :) men nu ska jag göra mig iordning innan hon kommer :) det kanske kommer upp bilder på nya rummet idag eller imorgon :)
/ ebba

god natt :)

hej, nu ska jag sova jag tänkte bara slänga in ett inlägg :)
imorgon skajag dansa sen ska jag nog städa mitt rum. idag har jag inte gjort så myck jag och min lillebror har kollat lite på expert,tgr och sen gick vi in till maxi och köpte godis för vi var ensamma hemma :) men nu ska jag kolla lite på datorn sen ska jag sova :)
godnatt :)
/Ebba

inte haft tid

hej, jag har inte haft tid att blogga.Vi slutar hu så sen på måndagar och tisdagar:/ men iallafall nu sitter jag i pyamas ny duschad :) men idag har jag varit i skolan sen åkte jag hem. när jag kom hem var mitt rum tapetserat de där gubbarna hade varit här idag :) imorgon slutar vi 12:05 :) när jag kommer hem så ska jag nog städa lite sen kanske gå till maxi o köpa något gott till vår hund för hon fyller år imorgon så det blir nog att vara med henne hela dan med henne :)
Stella som fyller 4 år :) GRATTIS :) <3
/Ebba

varit hos Ebba :)


hej, kom precis hem från Ebba. Idag har det ju varit skola, ganska okej dag faktist ;) Efter skolan åkte vi hem till mej och lämnade min cykel och sen gick vi upp till busshållsplatsen och tog bussen hem till Ebba :) Hittade på en massa kul ;) Sitter vid pappas jobbdator nu så det finns inga bilder / maja :D



skola imorgon...

hej, idag har jag ju varit med Ebba och Maja som jag skrev förut. Vi var ute och gick och kollade på film hos Maja :)
Imån är det skola igen då -.- lovet har gått jättefort. Efter skolan ska jag ta bussen med Ebba hem till henne :) Nu ska jag snart sätta mig vid teven / maja :)
gammal bild från när jag var liten :)

väntar

Hej, just nu väntar jag på att Ebba och Maja ska komma. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på något kul :D Har inget att skriva om just nu bloggar nog mer sen / maja :)

tar bussen


hej snart ska jag ta bussen till smedby :) i smedby ska jag träffa maja e och maja f :)
jag vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog roligt änndå :) imorgon är det skola.inte så roligt . jag ska upp ännu tidigare med eftersom jag bor i kalmar nu innan bodde jag i smedby.
två bild jag tog nyss inte så ra men det är en bild :) nu ska jag börja tra mig mot bussen:)
/ebba

rum

hej, nu tängte jag lägga ut bilder på rummet jag skulle ju hänga upp kläderna så jag tängte lägga upp hela rummet också ;) men kom ihåg att jag ska tapetsera rummet. det ser ju hemskt ut nu men snart blir det bätre :)
min fina tavla med som jag fick utav maja :)
väldigt dålig kvalite men jag har typ ina lampor sen e det mörkt ute också:(
sen ska jag ha det hel vitt i rummet så det bli nog bra jag ska även ta bort och moblera om här inne sen när de e tapetsert :)
/Ebba

om dagen

hej, idag har jag varit i huset och varit med ida. hon kanske skulle kommit hit men det gick inte :/ och just nu är jag och min lillebror hemma själva. vi har flyttat så nu ska jag nog hänga upp mina kläder ni får se det sen. men jag skriver mer sen :)
två bilder sen i sommras :)
/ebba

bilder

hej igen, har precis duschat och ska snart gå och sminka mig innan vi åker till mormor och morfar. Först tänkte jag lägga ut lite bilder sen igår ;) / maja
en anka eller fågel eller vad det nu är? på skälby iallafall ;)
bara bilder på mig typ, haha bjuder på de sista ;D

nytt försök

hej, nu har jag och ebba tänkt att börja blogga igen. Får se hur det går den här gången? haha :D
Men igår var jag hos ebba i henes nya lägenhet, ska nog dit imån med :) Vi hade jätte kul :D Ebba har ju redan skrivit vad vi gjort.
Lite senare idag ska familjen till mormor och morfar och äta lite god mat :)
Jag bloggar nog lte senare idag också / maja :*
bjuder på några bilder sen igår.
haha ;D
fick bli två bilder men har jätte många :)

länge sen nu

hej, jag har tängt börja blogga så mycket jag hinner på allvar!! men i dag har majavarit här i vår lägenhet. vi va fört här sen gick vi till TGR, lindex, maxi och sen köpte vi mcdonalds.Det fanns inga plattser där inne heller så vi gick hem till mig och åt sen gich vi till skälby och fotade lite. sen gick vi in och skrattade :) sen åkte hon hem :(
Det var iallafall en lyckad dag det måste vi göra om :) men nu ska jag sätta mig vid tvn sen ska jag gå och lägga mig och sova :)
en härlig bild på Stella :)
/Ebba

RSS 2.0